Tuesday, March 5, 2013

~ MANDI SUSU PUTIHKAN KULIT ~

MANDI SUSU DI RUMAH

Bila sebut mandi susu mesti ladies rase teruja kan....sebabnye dah tahu kebaikan n kelebihan nye bila mandi susu ni.....

But.....

One thing yang kite semua akan pikir adalah...jeng jeng jeng.....SO EXPENSIVE LAH!!!!
Opsss cukup ke duit dalam poket ni..dah la gaji cukup2 makan je...nak cover sebulan pon kadang2 sempat kadang2 kantOi juge....Tapi kite nak juga cantik and kulit berseri kan....Nak buat rawatan di spa mahal...

Hurm....let me think....

Haaaa ape kate kite buat je sendiri mandi susu ni kat umah.....kalo umah ade tub mandi ok la...yang x da tu pandai2 la...gune je besen..hehehe...JoM check it out cemane nak buat.....


~Sekadar gambar hiasan~

Ok..mula-mula penuhkan tub mandi korang dengan air..hehehe, then masukkan tiga gelas susu cair. Selain tu susu tepung pon boleh..~ if ada anak bleh pinjam susu diorang sikit~ ('o')  ...Pastu kalo nak tambahkan la sikit minyak almond, madu atau yogurt yang dapat membantu memberikan impak maksima pada kulit korang.

Kalau rajin buat mandi susu ni nanti kulit korang akan cerah, lembut, dan awet muda.~Pewiiittttt~ 
Selamat mencuba!!!!

ORDER FORM

WARNA BANTAL Merah
Kuning
Cream
Hitam
Fancy Pink
Biru
Nak Tulis ape di Bantal comel anda
No Tel
Email Address:
Name:
Bayaran

This HTML form was created by Freedback.