Thursday, December 12, 2013

Lawatan ke Pusat Sains Negara (Wilayah Utara)

Lawatan ke Pusat Sains Negara (Wilayah Utara)

Assalamualaikum semua,
Pada 21 November 2013 Cik Vee ambil cuti kerana ada temujanji dengan doktor.Nak bawa anak check up...Dah setahun anak mommy ye..




Ok dipendekkan cerita,setelah selesai semua urusan di Klinik Kesihatan Bagan Serai,Perak..Cik Vee pun mati akal nak pandu kereta ke arah mana..hehe...sebab tengah boring.so dalam kepala hotak ni asyik berfikir-fikir lah kemanakan destinasi harus ku bawa ibu dan anakku ini...

Tiba-Tiba teringat nak call kakak Cik Vee yang tinggal di Bandar Bharu..Kira tempatnye dekat dengan parit buntar je la...so cik vee pergi rumah kakak dan fetch up kakak dah dua orang lagi anaknye..So kami plan nak pergi Batu feringgi bermandi manda disana.So pandu la dengan berhemah cik vee ke tempat itu...

Akan tetapi...tiba-tiba..haaaaaaaaa(^o^)
Tetiba lepas je daripada tol cik vee and kakak terpikir satu lagi tempat yang anak buah Cik Vee teringin sangat nak pergi..iaitu PUSAT SAINS NEGARA....kebetulan cuti sekolah time tuh...apalagi..destinasi terus berubah ke Alor Setar,Kedah...Sebab ini Pusat Sains Negara Wilayah Utara..

Bila dah sampai di Pusat Sains Negara ni...Ya Allah...sukenye hati Cik Vee melihat anak buah dan anak juga Ibu dan kakak Cik Vee suke bebenor diorang dapat datang sini...hehehe

Alhamdulillah dah sampai kita acu bawak....Nasib baik le masuk pun PERCUMA...so hanya spend duit minyal,tol dan makan aje le....

Jom la,..uols bila lg nak try..macam2 activity ada di situ...tp tempat tak la sebesar di BUKIT KIARA...tapi bolehla dari xde kannnnnnn....operasi pada Isnin hingga Khamis...Masuk PERCUMA...







Sampai sini saja..Jumpa lagi ya!!!!


ORDER FORM

WARNA BANTAL Merah
Kuning
Cream
Hitam
Fancy Pink
Biru
Nak Tulis ape di Bantal comel anda
No Tel
Email Address:
Name:
Bayaran

This HTML form was created by Freedback.