Saturday, March 2, 2013

~ kaSut PiLiHaN ~

Hi ladies....entry kali ni tentang kasut..mane satu pilihan korang???


~ High Heels ~


Bila pakai high heels memang nampak sgt gojesss kan..I like it sooo much..nak nak bile pakai kat tempat awam...meletop kau...semua mata pandang kite je la kan..Confident level pun melonjak naik kan? uols ladies cemane?

Tapi dalam chantek ber"High Heels" ni ada sakitnya juga...bile sakit kaki mule la rase nak tanggal and campak jauh2..kan?time tu mule la rasa lebeh selesa x pakai kasut langsung iaitu berkaki ayam jeeeeeeeeeee......hahahaha....

atau.....

~ Flat Shoe ~


Flat shoe atau Ballerina's Shoe pun xkurang sweetnye jika disarungkan ke kaki kite ni wahai wanita-wanita sekalian. Boleh juge digayakan dengan baju tradisional atau casual.....cumellll sangat!! Kalau ada yang sakit kaki tapi tetap nak maintain anggun...try la sarung flat...kOmpOm lebih bertenaga dan yakin bila melangkah...

ORDER FORM

WARNA BANTAL Merah
Kuning
Cream
Hitam
Fancy Pink
Biru
Nak Tulis ape di Bantal comel anda
No Tel
Email Address:
Name:
Bayaran

This HTML form was created by Freedback.